DOLAR 32,4802 0.02%
EURO 34,9141 0.29%
ALTIN 2.438,15-0,01
BITCOIN 2034538-2,00%
Edirne
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Martin’e başarılar diledi

Başkan Martin’e başarılar diledi

İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, mazbatasını alan Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin'e yeni görevinde başarılar diledi.

ABONE OL
16 Nisan 2024 14:05
Başkan Martin’e başarılar diledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, geçtiğimiz gün mazbatasını alan Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’e hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi. Akalın, her zaman Ediz Martin’in yanında olacağını ifade ederek şunları söyledi:” Seçimlerin üzerinden geçen 15 günün sonunda Uzunköprü’lü hemşehrilerimin sandıktaki iradesiyle Uzunköprü Belediyesini yönetecek olan Ediz Martin kardeşim sonunda mazbatasını aldı. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi oturumu için Strazburg’da olmam gerektiğinden bu güzel günde kıymetli dava arkadaşlarımın yanında bulunamadığım için çok üzgün olsam da onların sevinçlerine buradan ortak oluyorum. Bu vesileyle Uzunköprü Belediye Başkanlığına seçilen Ediz Martin başkanımızı ve Belediye Meclis Üyeliğine seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.