DOLAR 32,2750 -0.04%
EURO 35,1008 -0.07%
ALTIN 2.466,840,04
BITCOIN 2109141-0,70%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Belediye bozuk yollar için harekete geçti

Belediye bozuk yollar için harekete geçti

Edirne Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı Orduevi Kavşağı ile eski SSK Hastanesi Kavşağı arasındaki yolda asfaltlama çalışmasına başlandı. Yapılan açıklamada, “Yollarımızı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için harekete geçtik. Değerli halkımıza, verdiğimiz geçici rahatsızlık sebebiyle gösterdiği anlayış için teşekkür ediyoruz” denildi.

ABONE OL
2 Mayıs 2024 11:41
Belediye bozuk yollar için harekete geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu) Orduevi Kavşağı-Tuğra Market Kavşağı arasındaki yol üzerinde asfalt çalışmasına başladı. Bu sabah başlayan çalışmalar nedeniyle yol araç trafiğine kapatıldı.

Edirne Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, “Yollarımızı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için harekete geçtik. Atatürk Caddesi Orduevi Kavşağı ile Tuğra Market Kavşağı arasındaki bölgede üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Değerli halkımıza, verdiğimiz geçici rahatsızlık sebebiyle gösterdiği anlayış için teşekkür ediyoruz” denildi. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.