DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343730,68%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bildiş yeniden başkan seçildi

Bildiş yeniden başkan seçildi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanlığı’nın olağan genel kurulunda Aydın Bildiş yeniden TEMAD İl Başkanı seçildi.

ABONE OL
13 Mayıs 2024 13:17
Bildiş yeniden başkan seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanlığı’nda genel kurul heyecanı yaşandı. Dün Deveci Han Kültür Merkezi salonunda yapılan genel kurulda Aydın Bildiş, yeniden TEMAD Edirne İl Başkanı seçildi.

Bildiş, genel kurulda yaptığı konuşmada TEMAD’ın bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. Astsubaylara verilen sözlerin tutulmadığına değinen Bildiş, “Bizler hep sorunlarla geçen hayatımızın emeklilikten sonra devam etmesinin hayalini kurduk. Özlediğimiz aile hayatının tadını emeklilikte yaşarız. Yapamadığımız tatilleri şimdi yaparız diye umutlandık. Ama çoğu meslek gruplarının ekonomik sorunları bir nebzede olsa giderilirken Astsubaylara verilen sözler hiç tutulmamıştır. Bizler askeriz ve şunu biliyoruz ki devletimiz büyük söz verdiyse o sözü tutar. Yıllardır sizlere verilen sözlerin bir an önce tutulduğunu görün. Bu inancınızı tazelemek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Genel kurul sonucunda yapılan seçimde Aydın Bildiş başkanlığında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Osman Çakın, Musa Gökalp, Gökhan Çalışkan, Hasan Hüseyin Vurgun.

Denetleme Kuruluna ise Uğur Köse, Mehmet Kırış, Sabri Günbay seçildi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.