DOLAR 32,3493 0.02%
EURO 34,8551 0.07%
ALTIN 2.405,910,53
BITCOIN 20837691,55%
Edirne
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’den Başkan Akın’a ziyaret

CHP’den Başkan Akın’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Samet Kahraman ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ABONE OL
24 Nisan 2024 14:30
CHP’den Başkan Akın’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Samet Kahraman ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ı ziyaret etti. CHP heyetini Edirne Belediyesi’nin tarihi binasındaki başkanlık makamında ağırlayan Başkan Akın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akın, “Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanımız Sayın Samet Kahraman ve İl Yönetimimiz bizleri ziyaret etti. Toplumumuzun her kesimini kucaklayan, halkımızın sesine kulak veren hizmet anlayışımız ile şehrimizin daha ileriye taşınması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için İl Başkanımız Sayın Samet Kahraman ve İl yönetimine teşekkür ederim” dedi.

 CHP Edirne Başkanı Samet Kahraman da Başkan Akın’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Hoş sohbetleri ve güzel ağırlamaları için kendilerine teşekkür ederiz. Edirne için hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Samet Kahraman ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Gegeoğlu’nu ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.