DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ciravoğlu CHP üyelerine seslendi

Ciravoğlu CHP üyelerine seslendi

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Şükrü Ciravoğlu, ön seçimde oy kullanacak parti üyelerine seslenerek  “Cumhuriyet Halk Partisi’ni birlik, bütünlük içerisinde tek yumruk olarak kol kola yerel seçime taşımak. Burada aday belirmekten ziyade daha önemli olan konu seçimi kazanacak adayı belirlemek” dedi.

ABONE OL
30 Ocak 2024 16:07
Ciravoğlu CHP üyelerine seslendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Adayını, 4 Şubat Pazar günü Irmak Düğün Salonunda yapılacak ön seçimle belirleyecek. Ciravoğlu’nun ismi, en güçlü aday adayları arasında öne çıkıyor. Seçim çalışmalarını hızlandıran Ciravoğlu, vatandaşlarla buluşuyor. Gittiği mahallelerde sevgi seliyle karşılanan Ciravoğlu, CHP üyelerine seslenerek konunun CHP Edirne Belediye Başkan Adayını belirlemekten çok seçimi kazanacak adayın belirlenmesinin önemli olduğunu söyledi.

“YAPTIĞIMIZ ZİYARETLERDE YOĞUN İLGİYLE KARŞILAŞIYORUZ”

Ciravoğlu, şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi’ni birlik, bütünlük içerisinde tek yumruk olarak kol kola yerel seçime taşımak. Yaptığımız ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz. Burada aday belirmekten ziyade daha önemli olan konu seçimi kazanacak adayı belirlemek. İnşallah 31 Mart yerel seçiminden yüz akıyla çıkacağız. Yaptığımız ziyaretlerde herkes başarı diliyor. Herkes benim nasıl bir insan olduğumu, nasıl davranacağımı biliyor.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.