DOLAR 32,4073 -0.11%
EURO 34,8845 0.1%
ALTIN 2.388,62-0,33
BITCOIN %
Edirne
15°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çocuk başkan talimat verdi

Çocuk başkan talimat verdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ın makam koltuğuna oturan 4'üncü sınıf öğrencisi Defne Ataçay, park alanlarının çoğaltılmasını, kaldırımların genişletilmesini, yolu kapatmak suretiyle park yapan araçlarında sık sık denetlenmesini istedi.

ABONE OL
23 Nisan 2024 15:04
Çocuk başkan talimat verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makam koltuğunu çocuklara devretti. Akın, 50. Yıl İlkokulu öğrenci ve idarecilerini makamında kabul etti.

Ziyarette Akın’ın makam koltuğuna temsili olarak 4’üncü sınıf öğrencisi Defne Ataçay oturdu. Ataçay, park alanlarının çoğaltılmasını, kaldırımların genişletilmesini, yolu kapatmak suretiyle park yapan araçlarında sık sık denetlenmesini istedi.

Akın’da her zaman geleceğin teminatı çocuklara yatırım yaptıklarını, Edirne Belediyesi olarak çocukların yanında olduklarını söyledi. Çocuklara ilişkin hazırladıkları projeleri yakın zamanda paylaşacaklarını anlatan Akın, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti. (aa)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.