evden eve nakliyat
DOLAR 34,2316 0.03%
EURO 37,0322 0.02%
ALTIN 3.014,680,76
BITCOIN 23069620,56%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çöp konteynerleri yıkanıyor

Çöp konteynerleri yıkanıyor

Keşan Belediyesi ekipleri ilçede çöp konteynerlerini 15 günde bir dezenfekte ediyor. Belediyeden yapılan açıklamada, “Temizlik çalışmalarıyla koku ve bakteri oluşumunun önüne geçmeyi ve vatandaşlarımızın daha temiz bir çevrede vakit geçirmesini sağlamayı hedefliyoruz” denildi.

ABONE OL
10 Temmuz 2024 15:35
Çöp konteynerleri yıkanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Keşan ilçesinde belediye ekipleri tarafından çöp konteynerleri 15 günde bir dezenfekte ediliyor. Keşan Belediyesi’nden yapılan açıklamada yaz mevsimiyle birlikte temizlik ve hijyen konusunda çalışmaların arttırıldığı bildirildi. Açıklamada, “Çöp konteynerlerimiz, 15 günde bir yıkanarak ve dezenfekte edilerek temizleniyor. Bu düzenli temizlik çalışmaları, koku ve bakteri oluşumunun önüne geçmeyi ve siz değerli vatandaşlarımızın daha temiz bir çevrede vakit geçirmesini sağlamayı hedefliyor.  Temizlik, sağlıklı bir yaşamın ilk adımıdır. Hem doğamızı korumak hem de sağlığımızı güvence altına almak için bu çalışmaları sürdürüyoruz. Siz de çevremizi temiz tutmak adına çöplerinizi lütfen uygun şekilde atmayı unutmayın! Birlikte daha güzel bir Keşan için hep birlikte hareket edelim” ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.