DOLAR 32,1944 0.03%
EURO 34,9509 -0.14%
ALTIN 2.505,41-0,19
BITCOIN 22513093,30%
Edirne
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dervişoğlu’na tebrik

Dervişoğlu’na tebrik

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik ederek, başarılar diledi. Engin, “Genel Başkanımız Dervişoğlu, Meral Akşener'in izinden gidecek ve gelecek seçimlerde iktidara emin adımlarla yürüyecek, Türkiye'nin yapı taşı olacak bir parti olacaktır” dedi.

ABONE OL
30 Nisan 2024 15:46
Dervişoğlu’na tebrik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Kurultayında yapılan üçüncü tur seçimleri sonucunda oyların büyük bir çoğunluğunu alarak yeni genel başkan seçildi. İYİ Parti Edirne İl Başkanı Başkan Alpay Alpagut Engin, yeni Genel Başkan Dervişoğlu’na başarılar dileyerek şunları söyledi:

“Kurucu Genel Başkanımız Meral Akşener’in aday olmadığı 5. Olağanüstü İYİ Parti kongresinde oyların büyük bir çoğunluğunu alarak İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum.  Eminim ki İYİ Partimiz Kurucu Genel Başkanımız Meral Akşener’in izinden gidecek ve gelecek seçimlerde iktidara emin adımlarla yürüyecek, Türkiye’nin yapı taşı olacak bir parti olacaktır. Alınan kararlar hepimize hayırlı, uğurlu olsun.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.