DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331770,62%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dikkat çeken diyalog

Dikkat çeken diyalog

Edirne Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında Belediye Başkanı Recep Gürkan ile AK Partili meclis üyeleri arasında geçen diyalog dikkat çekti. İller Bankası A.Ş’den 100 milyon TL kredi kullanılması maddesinde Başkan Gürkan, “Su geliri olmasın, arsaları satmayalım, teminat mektubu kredi almayalım ama çarkı da çevirelim. Size borçlu bırakmayız. İnşallah 25-30 sene sonra. Ülke gibi işte. Siz ülkede satacak bir şey bırakmadınız. Biz de Edirne’de” dedi.

ABONE OL
17 Kasım 2023 16:54
Dikkat çeken diyalog
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Meclisi olağanüstü toplanarak gündemindeki 2 maddeyi görüşüp karara bağladı. Toplantının gündem maddelerinden olan altyapı çalışmaları için İller Bankası A.Ş’den 100 milyon TL nakdi kredi kullanılmasıyla ilgili maddenin görüşüldüğü sırada Belediye Başkanı Recep Gürkan ile AK Partili meclis üyeleri arasında geçen diyalog dikkat çekti. AK Partili meclis üyelerinin belediyenin borçlanmasıyla ilgili eleştirileri üzerine Başkan Gürkan, “İller Bankası’ndan 100 milyon TL teminat mektubu alarak piyasadan borçlanmaya çalışacağız.

Su geliri olmasın, arsaları satmayalım, teminat mektubu kredi almayalım ama çarkı da çevirelim. Size borçlu bırakmayız. İnşallah 25-30 sene sonra. Ülke gibi işte. Siz de ülkede satacak bir şey bırakmadınız. Biz de Edirne’de. Bir gün sizin bir bakanınız bana ‘Recepçiğim biz Edirne’yi ne zaman alacağız’ dedi. Ben de dedim ki ‘Biz Konya’yı aldığımız zaman’ ifadelerini kullandı.

Toplantıda ilgili madde Ak Parti gurubunun ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.