DOLAR 32,2123 0.02%
EURO 35,1066 0.24%
ALTIN 2.529,801,18
BITCOIN 2161049-0,13%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne Halk Eğitimi Merkezi’nde görev değişimi

Edirne Halk Eğitimi Merkezi’nde görev değişimi

Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak görev yapan İlhan Dinç, Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine ataması nedeniyle Halk Eğitimi Merkezi çalışanlarına ve usta öğreticilere veda etti. Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne ise Selahattin Yayla atandı.

ABONE OL
9 Mayıs 2024 10:55
Edirne Halk Eğitimi Merkezi’nde görev değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlhan Dinç, yaklaşık 5 yıldan beri yürüttüğü müdürlük görevine veda etti. Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanan Dinç, Halk Eğitimi Merkezi çalışanlarına ve usta öğreticilere veda etti.

Dinç, düzenlenen veda töreninde yaptığı konuşmada, görev yaptığı süre içinde birçok başarıya imza attıklarını belirterek, “Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanmam nedeniyle 2019 yılından beri yürüttüğüm Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevimden ayrılıyorum. Burada görev yaptığım süre içerisinde birlikte birçok başarıya imza attık. Bu çalışmalardan aldığımız ödüller oldu ve biz aynı hedefe, aynı gayretle yürüyenler olarak Edirne’nin parlayan yüzü olduk.

Yaşamım boyunca hep pişman olmayacağım şeyleri yapmaya çalıştım ve yaptım. Burada çalıştığım süre içerisinde de bunu başarmanın haklı gururunu yaşıyorum.

‘YOLUMUZA ÇIKAN ENGELLER OLDU’

Elbette başlangıçtan bugüne dek uzanan yolculuğumuzda, yolumuza çıkan engeller oldu. Bizi karalayanlar, haksız ve asılsız söylemleriyle itibarımızı zedelemeye çalışanlar oldu. Sevdiğim bir söz var, der ki: “Uçmayı beceremeyenler, kanat kırmayı çok severler.”  Kanatlarımızı kırmalarına engel olduk lâkin yara almadık desem yalan olur. Bir yandan başarılı işler yapmaya çabalarken bir yandan da tüm bu haksızlıklara göğüs germeye çalıştık. Desteğiniz için her birinize teşekkür ediyor, bundan sonrası için sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine Selahattin Yayla atandı. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.