DOLAR 32,4461 0.14%
EURO 34,7619 -0.13%
ALTIN 2.397,520,05
BITCOIN 19068151,19%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne turizmi öksüz kaldı

Edirne turizmi öksüz kaldı

Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı, Turizm Elçisi Beratına sahip Bahri Dinar (63), evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.

ABONE OL
19 Nisan 2024 18:48
Edirne turizmi öksüz kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kentin meşhur lezzeti tava ciğeri ve Edirne’yi tanıtmak için sayısız program çekimde yer alan Dinar, bugün yaşama veda etti.  Dinar’ın vefat haberi, Edirnelileri yasa boğdu.

Dinar için bugün Eski Cami’de ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Edirne Valisi Yunus Sezer, CHP Edirne Milletvekili Baran Yazgan, AK Parti Milletvekili Fatma Aksal, dizi oyuncusu Kenan Çoban, siyasi partilerin il başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dinar’ın cenazesi Yenişehir Mezarlığına defnedildi.

“GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜZ”

AK Parti Milletvekili Fatma Aksal, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Edirne olarak bugün çok üzgünüz. Herkesin güzel insanı Bahri Bey’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. 2 ay önce bir kardeşini kaybetmişti. Dün de bir kardeşini kaybetmiş. Dün saat 18:31’de konuştuk. Başsağlığı dileklerimi ilettim. ‘Allah’a emanet ol, güzel insan.’ dedi. Telefonu kapattık. Bugün sosyal medyada görünce inanamadım. ‘Bir yanlışlık olmuş.’ dedim. Gerçekten çok üzgünüz.” 

“TÜRKİYEMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Dizi oyuncusu Kenan Çoban da, şunları söyledi:

“Hepimizin başı sağ olsun. Sabah çok üzücü bir haberle uyandık. Benim yakın dostumdu. Bahri Abi bir değerdi. Çok önemli bir değer. Ciğerci Bahri diye anılıyordu ama bizim ciğerimizi yaktı. Edirnemizin, Türkiyemizin başı sağ olsun.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.