Edirne ve Tekirdağ’da sis nedeniyle görüş mesafesi azaldı. Edirne’de sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düştü. Trafik polisleri sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyarırken zaman zaman trafik kazaları da meydana geldi. Selimiye Camisi başta olmak üzere kentteki birçok anıt eser, sisin etkisiyle gözden kayboldu.
‘GÖRÜŞ MESAFESİ 50 METRENİN ALTINA DÜŞTÜ’
Tekirdağ’da sis görüş mesafesini 50 metrenin altına düşürdü. Kentte gece başlayan ve sabaha karşı artan sis, Tekirdağ’ı Hayrabolu, Marmaraereğlisi ve Muratlı ilçelerine bağlayan kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi. Bazı bölgelerde görüş mesafesinin 50 metrenin altına düşmesi üzerine polis ekipleri, olumsuzluk yaşanmaması için önlem aldı. (aa)
GÜNDEM
25 Nisan 2026GÜNDEM
25 Nisan 2026GÜNDEM
25 Nisan 2026GÜNDEM
25 Nisan 2026GÜNDEM
25 Nisan 2026GÜNDEM
25 Nisan 2026GÜNDEM
25 Nisan 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.