DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Edirne’yi hep birlikte inşa edeceğiz’

‘Edirne’yi hep birlikte inşa edeceğiz’

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, çalışmalarına devam ediyor. ETSO Başkanlığı, Edirne Ziraat Odası Başkanlığı, Edirne Ticaret Borsası, Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanlığını, İnşaat Sanatkârları Esnaf Odası Başkanlığını, Demirci – Kaynakçılar Oda Başkanlığını ve Esnaf Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret eden İba, üreticilere, esnafa, ticaret ve sanayi işletmelerine destek mesajı verdi.

ABONE OL
18 Ocak 2024 12:27
‘Edirne’yi hep birlikte inşa edeceğiz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta resmi olarak, Edirne Belediye Başkan adaylığı açıklanan Belgin İba, çalışmalarına hızla devam ediyor.

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Sezai Irmak’ı makamında ziyaret eden İba, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Emre Alp ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüştü. Daha sonra Oda çalışanlarıyla sohbet eden İba, “Edirne’mizin gelişimi, ticaret ve sanayi hayatımızın gelişimi ile mümkün. Daima destek olacak, hep birlikte gelişeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Ardından Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı’yı makamında ziyaret eden İba, oda mensuplarıyla görüştü. İba, bölge ekonomisinin kalkınması için tarım ve üretimin önemine değindi.

Üreticilerin Edirne için çok değerli olduğunu belirten İba, “Geleceğin anahtarı üretimde. Üretimi, üreticimizi, tarımı, çiftçimizi desteklemek için buradayız. Daima yanlarındayız.” Şeklinde konuştu.

Edirne Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz ile de makamında görüşen İba, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Esnafla Edirne’nin gelişiminin paralel olduğuna vurgu yapan İba, “Edirne’mizin esnafı için, yerel yönetimlerin üzerine düşen sorumluluklardan bahsettik, sohbet ettik. Esnafımızın gelişimi, Edirne’mizin gelişimiyle bir çizgide ilerleyecek. Niyetimiz, hedefimiz ortak. Edirne sevgimiz ortak. Biz bu şehri çok seviyoruz.” Dedi.

Ardından İba ve beraberindekiler, Edirne Ticaret Borsası, Edirne İnşaat Sanatkârları Esnaf Odası Başkanlığını, Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını, Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odasını, Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanlığını ve Demirci – Kaynakçılar Oda Başkanlığını ziyaret etti. Yapılan görüşmede zanaati ve zanaatkârları korumanın; deneyim gerektiren özel iş kollarını yaşatmanın her şeyden önce sosyal sorumluluk olduğuna değinen İba, “Edirne’mizi, esnafımız, sanayicimiz, iş insanlarımızla hep birlikte kalkındıracağız. Sorumluluğun bilincindeyiz ve esnafımızın değerini geleceğe taşımak için gereken tüm çalışmaların takipçisiyiz!” Diye konuştu.

Uzun süredir Edirne’de STK ve vatandaşı temsil eden tüm kişi ve kurumlarla iletişimde olan İba, adaylık sürecinde, “Yeni Edirne’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Bu nedenle bu şehrin en temel yapı taşı olan tüm meslek gruplarının temsilcileri bizim için önemli ve değerli. Görüşlerine başvurarak, ortak akıl yolunu izleyerek Edirne’mizi ve hemşehrilerimizi hak ettikleri modern ve kalkınmış şehre kavuşturacağız” diyerek ziyaretlerine devam ediyor.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.