Edirne Gazeteciler Derneği (EGD) Başkanı Gökhan Tuzladan, beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Şenol, Tamer Yavuz, Genel Sekreter Necmi Engin, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yeşim Dramalı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Yıldız ile birlikte kentte göreve başlayan Edirne Vali Yardımcı Güher Sinem Büyüknalçacı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Vali Yardımcısı Büyüknalçacı, Edirne’de yerel basının çalışmalarını dikkatle takip ettiğini ve kentte yaşanan gelişmeleri hızlı paylaşan bir basın sektörü olduğunu ifade ederek, “Edirne’de görev yapan basın mensuplarını temsil eden bir STK’nın olması çok anlamlı. Ziyaretinizden dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler veren Edirne Gazeteciler Derneği Başkanı Gökhan Tuzladan, “Bizler sahada görev yapan Basın mensuplarıyız. Ayıca meslektaşlarımızın haklarını koruyan Edirne’nin en güçlü derneklerinden EGD’nin temsilcileriyiz. Edirne Gazeteciler Derneği olarak her zaman siz değerli bürokratlarımızla birlikte güzel çalışmalara imza atmaktan büyük onur duyacağız. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.
Ziyaretin sonunda günün anısına üzerinde Edirne Gazeteciler Derneği Logosunun yer aldığı özel masa setini Edirne Gazeteciler Derneği adına Başkan Gökhan Tuzladan Vali Yardımcısı Güher Sinem Büyüknalçacı’ya takdim etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu. Haber Merkezi
GÜNDEM
23 Temmuz 2026GÜNDEM
23 Temmuz 2026GÜNDEM
23 Temmuz 2026GÜNDEM
23 Temmuz 2026GÜNDEM
23 Temmuz 2026GÜNDEM
23 Temmuz 2026GÜNDEM
23 Temmuz 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.