DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eğitim İş’te yeni dönem

Eğitim İş’te yeni dönem

Eğitim ve Bilim İş görenleri Sendikası (Eğitim-İş) Edirne Şubesi’nin gerçekleştirilen genel kurulunda Nedim Zobar başkanlığında yeni yönetim belirlendi. Zobar yaptığı açıklamada, Eğitim-İş Edirne Şubesinin yeni dönemde de laik, demokratik, çağdaş, bilimsel ve kamusal eğitim mücadelesine devam edeceğini belirtti.

ABONE OL
13 Mayıs 2024 10:08
Eğitim İş’te yeni dönem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim ve Bilim İş görenleri Sendikası (Eğitim-İş) Edirne Şubesi’nin 7.olağan genel kurulu dün Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nde gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucunda yeni yönetim kurulu Nedim Zobar, Olcay Dal, Erhan Toprak, Reyhan Kaplan, Gülsüm Erkıran, Deniz Şeker, Güngör Gerey’den oluştu.

Eğitim Edirne Şubesi’nin yeni Başkanı Nedim Zobar yaptığı açıklamada yeni dönemde de laik, demokratik, çağdaş, bilimsel ve kamusal eğitim mücadelesine devam edeceğini belirtti. Zobar, “Eğitim çalışanlarının güçlü sesi olan Eğitim-İş’in etkili, cesur, çalışkan bir ekiple; üyelerinin mesleki, hukuki, özlük ve ekonomik haklarının kazanımları için mücadele eden sendikal anlayışla hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Eğitim-İş Edirne Şubesi Genel Kurulunda bizlere güvenerek yönetim kuruluna seçen örgütümüze çok teşekkür ediyoruz. Yeni seçilen yönetim, denetim ve disiplin kurulundaki arkadaşlarımızla yeniden dönemin örgütümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP