Edirne’nin Kocasinan Mahallesi’nde bulunan Emek Sitesi sakinleri, yağışlı havalarda site çevresinin adeta çamur deryasına dönüştüğünü belirterek, belediyeden site çevresinde bakım çalışması yapmasını istedi. Emek Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Pamukçu, “Edirne gibi gelişmiş bir şehirde, merkezi ve gözde bir mahallede bu görüntülerin yaşanmasını istemiyoruz. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve düzenli bir ortamda yaşayabilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz” dedi.
Kocasinan Mahallesi Ahmet Çalışkan Caddesi üzerinde bulunan Emek Sitesi’nde çevre düzenleme konusunda eksiklikler olduğunu belirten Emek Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Pamukçu, özellikle yağışlı havalarda ortak kullanım alanlarının tamamen çamurla kaplandığını kaydetti.
Site çevresinde çocukların, yaşlıların ve araç sahiplerinin mağdur olduğunu belirten Pamukçu, “Edirne gibi gelişmiş bir şehirde, merkezi ve gözde bir mahallede bu görüntülerin yaşanmasını istemiyoruz. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve düzenli bir ortamda yaşayabilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Pamukçu, belediyeden site çevresinde gerekli altyapı düzenleme çalışmalarının yapılmasını istediklerini, ayrıca çocukların oyun oynayabileceği bir alan oluşturulmasını talep ettiklerini söyledi.
Pamukçu, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan’ın kent düzeni ve vatandaş memnuniyeti konularındaki hassasiyetini bildiklerini belirterek, başkanın fırsat bulduğu takdirde söz konusu alanı bizzat görmesini ve sorunun kısa sürede çözüme kavuşmasını beklediklerini ifade etti. Haber Merkezi
GÜNDEM
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.