DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22370010,86%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘En düşük işçi maaşını 40 bin TL yapacağım’

‘En düşük işçi maaşını 40 bin TL yapacağım’

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, Belediye Başkanı seçilmesi halinde en düşük işçi maaşını 40 bin TL yapacağını açıkladı.

ABONE OL
31 Ocak 2024 10:25
‘En düşük işçi maaşını 40 bin TL yapacağım’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçim propaganda çalışmalarına belediye çalışanlarına müjde ile başlayan Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, “Açıkça ifade etmeliyim ki kendi çalışanından sıkıntıyı kaldırmayan bir belediye kendi memleketinden de sıkıntıyı kaldıramaz. Bundan dolayıdır ki belediye başkanı olursam derhal Edirne Belediyesi Personel A.Ş,’nin en düşük işçi maaşlarını 40 bin lira yapacağım. Çalışanımızı enflasyona ezdirmeyeceğim. Bunun buradan müjdesini vermek isterim” dedi.

Millî Görüş belediyeciliğine dikkat çeken Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, Millî Görüş belediyeciliğinin öncelikli meselesinin “yemeyeceksin, yedirmeyeceksin” olduğunun altını çizerek, “Birinci mesele iyi niyettir. Adalettir. Kaynakları doğru kullanmaktır. Belediyenin kaynaklarını bir avuç zengine peşkeş çekmeyeceksin. Yemeyeceksin, yedirmeyeceksin. Bu söylemesi çok basit ama icraatta karşına milyarlar çıkıyor, bir kısmı da şöyle harcansa ne olur demek çok kolay. Ama bunun tamamını, bir lirasını bile kendi şahsi menfaatlerin için veya bir grubun menfaati için kullanamazsın.” dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.