Kırklareli’nde bir içecek üretim fabrikasında meydana gelen patlamada 2 işçi hayatını kaybetti.
Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde’de faaliyet gösteren fabrikanın bahçesindeki yoğunlaştırma kazanında kaynak çalışması yapıldığı sırada henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.
İhbar üzerine olay yerine AFAD, UMKE, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamadan etkilenen işçilerden biri olay yerinde yaşamını yitirdi.
Ağır yaralanan diğer işçi ise sağlık ekiplerince kaldırıldığı Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet savcısı, patlamanın meydana geldiği alanda incelemelerde bulundu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (aa)
GÜNDEM
29 Temmuz 2026GÜNDEM
29 Temmuz 2026GÜNDEM
29 Temmuz 2026GÜNDEM
29 Temmuz 2026GÜNDEM
29 Temmuz 2026GÜNDEM
29 Temmuz 2026GÜNDEM
29 Temmuz 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.