Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji bölümü ve çocuk cerrahi servisinde tedavi gören çocukları steril bir şekilde odalarında ziyaret eden Edirne Fenerbahçeliler Derneği yetkilileri, küçük yaşta yakalandıkları hastalıkla mücadele eden çocuklara Türk bayrakları ve çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutladı.
Ziyarette ailelerine geçmiş olsun dilekleri iletilirken sokakta, okullarında kutlamalara katılamayan çocuklara Türk bayrağının yanı sıra okul kırtasiye ürünleri, oyuncaklar, boyama ve okuma kitapları hediye edildi. Dernek başkanı Nedim Mercan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle güzel ve anlamlı bir gün geçirdik” dedi.
Dernek yöneticisi Cemre Dirican da “Yarınlarımızın emanetçisi olan çocuklarımızın bu özel günde bayramdan mahrum etmek istemedik. Hastanede yatan çocuklarımıza acil şifalar diliyoruz” diyerek, bölüm çalışanlarına teşekkür etti. Haber Merkezi
GÜNDEM
9 gün önceGÜNDEM
16 Nisan 2025GÜNDEM
16 Nisan 2025GÜNDEM
16 Nisan 2025GÜNDEM
16 Nisan 2025GÜNDEM
16 Nisan 2025GÜNDEM
16 Nisan 2025