DOLAR 32,2393 -0.38%
EURO 34,7163 -0.35%
ALTIN 2.385,96-0,30
BITCOIN 2059973-0,14%
Edirne
18°

AÇIK

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçelilerden en anlamlı ziyaret

Fenerbahçelilerden en anlamlı ziyaret

Edirne Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Mercan ve Yönetim Kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Trakya Üniversitesi Çocuk Hematoloji servisi ve çocuk cerrahi servisinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

ABONE OL
24 Nisan 2024 16:59
Fenerbahçelilerden en anlamlı ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji bölümü ve çocuk cerrahi servisinde tedavi gören çocukları steril bir şekilde odalarında ziyaret eden Edirne Fenerbahçeliler Derneği yetkilileri, küçük yaşta yakalandıkları hastalıkla mücadele eden çocuklara Türk bayrakları ve çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

Ziyarette ailelerine geçmiş olsun dilekleri iletilirken sokakta, okullarında kutlamalara katılamayan çocuklara Türk bayrağının yanı sıra okul kırtasiye ürünleri, oyuncaklar, boyama ve okuma kitapları hediye edildi. Dernek başkanı Nedim Mercan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle güzel ve anlamlı bir gün geçirdik” dedi.

Dernek yöneticisi Cemre Dirican da “Yarınlarımızın emanetçisi olan çocuklarımızın bu özel günde bayramdan mahrum etmek istemedik. Hastanede yatan çocuklarımıza acil şifalar diliyoruz” diyerek, bölüm çalışanlarına teşekkür etti. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.