Evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Güllü için hayranları Edirne’de lokma döktürdü.
Halk Eğitim Merkezi karşındaki arabada pişirilen lokmalar, Güllü’nün sevilen şarkıları eşliğinde vatandaşlara ikram edildi. Araca konulan postere Güllü’nün hayranları tarafından, “Seni unutmayacağız” yazıldı. Lokmalardan alan vatandaşlar, Güllü’nün genç yaşta ani ölümüne üzüldüklerini ifade etti.
Lokma pişiren Atakan Yerkayar, “Kendisi sevdiğimiz bir ablamızdı, hayır lokmasını dökmekten çok mutluluk duyuyorum. Başımız sağolsun, Türkiye için söyleyeceğimiz bu..” diye konuştu. Haber Ergin Yıldız
GÜNDEM
25 Haziran 2026GÜNDEM
25 Haziran 2026GÜNDEM
25 Haziran 2026GÜNDEM
25 Haziran 2026GÜNDEM
25 Haziran 2026GÜNDEM
25 Haziran 2026GÜNDEM
25 Haziran 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.