DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22360642,65%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Gürkan siyaseti bırakır yine de o kapıdan girmez’

‘Gürkan siyaseti bırakır yine de o kapıdan girmez’

CHP önceki dönem Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, İYİ Parti İl Başkanlığının ‘Partimizin kapıları Recep Gürkan’a kapalıdır’ şeklindeki açıklamasına, sosyal medya hesabından cevap vererek, “Recep Gürkan siyaseti bırakır yine de o kapıdan içeriye girmez” dedi. Pekcanlı, İYİ Parti’nin CHP üzerinden pirim yapmaya çalıştığını öne sürdü. Pekcanlı’nın sözlerini, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da sosyal medya hesabından paylaştı.

ABONE OL
25 Ocak 2024 11:07
‘Gürkan siyaseti bırakır yine de o kapıdan girmez’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP önceki dönem Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Edirne’de siyaset seçim yaklaştıkça farklı boyutlar almaya devam ediyor. İyi parti il başkanlığı açıklama yapmış. Partilerinin kapıları Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a kapalıymış diye.

Beni Edirne’de yakinen tanıyan herkes bilir Recep Gürkan’la yakınlığımı. Size tüm samimiyetimle söyleyeyim benim tanıdığım Recep Gürkan siyaseti bırakır yine de o kapıdan içeriye girmez. Ayrıca bu çıkan haberlerle ilgili Recep başkanın bir talebi olmadı, mevcut belediye başkanımız iki dönemdir Cumhuriyet Halk Partisinin seçilmiş ve hala olması en kuvvetli belediye başkan adayıdır. İYİ Parti Edirne teşkilatı basında çıkan ve bence asparagas bir haber üzerine gereksiz bir açıklama yapmış neymiş Recep Gürkan’a partilerinin kapıları kapalıymış sanki o partiye geçmek isteyen biri varmış gibi.

Benim size tavsiyem siz gündem yaratmak için Recep Gürkan’ı kullanmaya çalışıyorsunuz ama bu çabanız nafile çünkü Recep başkan iyi bir sosyal demokrat ve Atatürkçü laik bir kişidir. Ayrıca Recep Gürkan’ın mesleği öğretmenliktir. Sizler onun gerçekleştirmeye çalıştığı projeleri hayal bile edemezsiniz. Sizler ilk önce kendi belediye meclis üyelerinize sahip çıksaydınız. Bence siz mevcut adaylarınızı değerlendirin size tavsiyem Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve seçilmişlerine saldırıp Edirne’de pirim yapamazsınız. Madem iddialısınız Edirne’de, hodri meydan. Çıkartın parlayan yıldızınızı…

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak Belediye Başkanımıza da örgütümüze de çok değerli halkımıza da güveniyoruz. Sandık yakındır, bakalım o sandığı en çok kim kollayacak.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.