Havaların soğumasıyla İstanbul ve Kırklareli’nin Karadeniz kıyılarındaki balıkçılar bol hamsiyle limanlara dönmeye başladı.Kasa kasa avlanan hamsi balıkçı tezgahlarındaki fiyatları da düşürdü.
Hamsinin 50 liraya satışa çıkmasıyla birlikte vatandaşlar balık tezgahlarında sıraya girerek hamsi aldı.Sezon başında hamsinin 150 liradan satışa çıktığını dile getiren Balıkçı Yusuf Çimen hamsinin fiyatının 50 liraya düştüğünü söyledi. Çimen, “Çok büyük bir bolluk yaşanıyor. Havanın soğuması ve kar yağışıyla birlikte bol avlanan hamsinin kilosu 50 liraya düştü. Vatandaşların talebi çok fazla. Havanın daha da soğumasıyla fiyatların düşmesini bekliyoruz. İlerleyen günlerde 3 kilogramını 50 liraya satacağız inşallah.” İfadelerini kullandı.
Haber Ogün Kurkan
GÜNDEM
29 gün önceGÜNDEM
06 Aralık 2023GÜNDEM
06 Aralık 2023EKONOMİ
06 Aralık 2023EKONOMİ
06 Aralık 2023EKONOMİ
06 Aralık 2023EKONOMİ
06 Aralık 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.