DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22382040,90%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasan Balık iddialı geliyor

Hasan Balık iddialı geliyor

Hasan Balık, Şükrüpaşa Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. Balık, mahallenin sorunları yerinde tespit edip çözüm üreten muhtar olacağını, verdiği sözlerin uygulayıcısı olacağını söyledi.

ABONE OL
25 Ocak 2024 13:38
Hasan Balık iddialı geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şükrüpaşa Mahallesindeki sorunların ve aksaklıkların artarak devam ettiğini belirten Balık, “Sorunların ivedilikle giderilmesi için ekibim ve ben bu yola çıktık. Bu yolda genç, dinamik ve gerçekten çalışacak bir kadroyla sokak sokak, cadde cadde gezerek oturmadan, yılmadan, usanmadan mahalle halkımızın görüş ve önerilerini can kulağıyla dinleyerek çözüm üreteceğiz” dedi.

“HİZMET ETMEK İÇİN GELİYORUZ”

Balık, projelerinden bahsederek şunları kaydetti:

“Yerel yönetimlerle birlikte sosyal alanlarımızın ve parklarımızın düzenlenerek daha yaşanabilir hale getirilmesine çalışacağız. Engelli vatandaşlarımızla engelleri beraber aşacağız. Mahallemizde bulunan cadde ve sokaklarımızda oluşan aksaklıkları ve altyapıda oluşacak arızaların giderilmesi hususunda  kurumlarla görüşerek takipçisi olacağız. Sokak hayvanlarımızın vatandaşımıza zarar verebilecek olanlarının Rehabilitasyonunun sağlanabilmesi ve aynı zamanda sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarıyla ilgili sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimlerle ortak çalışma yapılarak çözüm üretmeye çalışacağız. Mahallemizde bulunan yardıma muhtaç gerçek kişilerin belirlenerek yardımların devamlılığının sağlanması. Mahallemizde bulunan okul idarecileriyle görüşerek ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına ve başarılı öğrencilere burs sağlamaya çalışacağız. Mahalle sakinlerimizin sorunlarını daha rahat muhtarlığa iletebilmeleri için sosyal medya platformları sayfası açılacak olup, muhtarlığın iletişim telefonları 7/24 saat vatandaşa açık olacak. Mahallemizde el beceri ve sanatları kursları açılmasına öncülük edeceğiz. Biz Mahallemize hizmet için gönüllüyüz.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.