Edirne’de polis, denetim noktasına yakın bir alanda durup ters yöne seyreden 2 motosikleti takibe aldı. Motosikletleri durduran ekipler alkollü olduğu belirlenen, ehliyeti ve ruhsatı olmayan sürücü Y.Ü’ye 33 bin, ehliyetsiz motosiklet kullanan R.Ç’ye 18 bin, motosikletin sahibi olan babasına da 18 bin lira ceza uygulandı.
Edirne’de kontrol noktasından kaçmaya çalışan sürücüler polis ekiplerince yakalandı.
İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’un katılımıyla Babademirtaş Mahallesi’nde 13 ekip ve 30 personelle denetim gerçekleştirildi.
Denetimde 176 kişi sorgulandı, 66 araç kontrol edildi.
Polis ekipleri denetim noktasına yakın bir alanda durup ters yöne seyreden 2 motosikleti takibe aldı.
Motosikletleri durduran ekipler alkollü olduğu belirlenen, ehliyeti ve ruhsatı olmayan sürücü Y.Ü’ye 33 bin, ehliyetsiz motosiklet kullanan R.Ç’ye 18 bin, motosikletin sahibi olan babasına da 18 bin lira ceza uygulandı.
Motosikletler çekiciyle otoparka götürüldü. (aa)
GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.