DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376822,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Hüzünle anıyoruz’

‘Hüzünle anıyoruz’

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği Başkanı Veysel Güner, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Depremin yıl dönümünde, afetlerin mağdurlarını unutmayarak, onların yanında olmaya ve toplum olarak daha güvenli bir gelecek için çaba göstermeye devam edelim” dedi.

ABONE OL
5 Şubat 2024 14:08
‘Hüzünle anıyoruz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güner, açıklamasında şunları kaydetti:

“Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünü hüzünle anıyoruz. Asrın felaketi, ülkemizin deprem gerçeğiyle yüzleştiği ve dayanışma ruhunu en üst seviyede gösterdiği bir zaman dilimidir.

Bizler deprem gerçeğiyle daha fazla yüzleşmeli, afetlere karşı hazırlıklı olmalı ve dayanışma ruhumuzu her zaman canlı tutmalıyız.

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği olarak, toplumsal sorumluluğumuzun bilincinde olarak afetlerin etkilerini en aza indirmek için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz.

Depremin yıl dönümünde, afetlerin mağdurlarını unutmayarak, onların yanında olmaya ve toplum olarak daha güvenli bir gelecek için çaba göstermeye devam edelim. Bu duygu ve düşüncelerle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.