DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352471,91%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘İktidarın her yanlış adımının karşısındayız’

‘İktidarın her yanlış adımının karşısındayız’

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, vatandaşların sorunlarını TBMM kürsüsünden dile getirdiklerini belirterek, “İktidar şunu çok iyi bilmeli, attığı her bir yanlış adımın karşısında duracağız. Saadet Grubu olarak, itiraz ettiklerimiz ve teklif ettiklerimizle ülkemizin problemlerine çözüm üretmeye, insanımızın beklentilerine yanıt vermeye devam edeceğiz” dedi.

ABONE OL
17 Kasım 2023 11:48
‘İktidarın her yanlış adımının karşısındayız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekin’den Saadet Meclis Gurubuna ilişkin açıklama

Tekin açıklamasında şunları kaydetti:

 “Meclis grubumuzun kurulmasının ardından milletvekillerimizin gösterdikleri yüksek performans sayesinde kısa zaman içerisinde vatandaşlarımızın büyük beğenisi kazandık. Vatandaşın derdini, Meclis kürsüsünden haykırıyoruz. İktidar şunu çok iyi bilmeli, attığı her bir yanlış adımın karşısında duracağız. Saadet Grubu olarak, itiraz ettiklerimiz ve teklif ettiklerimizle ülkemizin problemlerine çözüm üretmeye, insanımızın beklentilerine yanıt vermeye devam edeceğiz. Bizim gündemimiz geçinemeyen aileler, iş bulamayan gençler, kirasını ödeyemeyen insanlarımızdır. Mazlumlar için haykırmaya devam edeceğiz. Herkes attığı ve atmadığı her adımın, yaptığı ve yapmadığı her şeyin hesabını verecektir! Biz atacağımız adımların ve atmamız gerekirken atmadığımız her bir adımın hesabını vereceğimizin bilincinde olarak; muhalefette bulunmanın sorumluluğunu bihakkın yerine getirmeye devam edeceğiz.” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.