DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367861,24%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırkpınar Spor Lisesi’nden Huzurevi’ne ziyaret

Kırkpınar Spor Lisesi’nden Huzurevi’ne ziyaret

Edirne Kırkpınar Spor Lisesi Müdürü Ali Hüner, beraberinde okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Çiğdem Günaydın, okul memuru Turan Şallı ve kız Bocce Takım oyuncuları ile birlikte Edirne Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyarette kendi bünyesinde sportif faaliyetler yürüten kurumlar arasındaki sportif işbirliği gündeme getirildi.

ABONE OL
16 Mayıs 2024 16:43
Kırkpınar Spor Lisesi’nden Huzurevi’ne ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Kırkpınar Spor Lisesi Müdürü Ali Hüner, Beden Eğitimi Öğretmeni Çiğdem Günaydın, okul memuru Turan Şallı ve kız Bocce Takım oyuncuları ile birlikte Edirne Huzurevi’ni ziyaret ederek kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette okulun sportif faaliyetleri konusunda da bilgiler verildi. Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, kendi bünyesinde spor faaliyetleri yürüten kurumlar arasındaki sportif işbirliğinin güçlendirilmesinin amaçlandığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, “MEB Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme Sertifikasyon ve Uygulama Yönergesi kapsamında ilimiz Aile ve Sosyal Hizmetler bünyesinde bulunan Huzurevi Bocce Takımı ile Okulumuz Genç(A) Kız Bocce Takımı ile Sportif müsabaka yapılmıştır. Yapılan müsabaka aynı zamanda okulumuz gençleri ile huzurevi sakinlerinin kaynaşmasını sağlamıştır” ifadelerine yer verildi.  

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.