DOLAR 32,2681 0.08%
EURO 34,8161 0.1%
ALTIN 2.404,90-0,17
BITCOIN 2049570-0,54%
Edirne
26°

AZ BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Kitap kafe açıldı

Kitap kafe açıldı

Edirne Belediyesi kente kitap kafe açtı. Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, “Edirneli hemşehrilerimizin kültürle buluşmasını, onlara bu konuda teşvik etmek, onlara bu anlamda alan yaratmak için mücadele edeceğimizin sözünü vermiştik. Bugün de aslında ilk sözümüzü tutuyoruz” dedi.

ABONE OL
26 Nisan 2024 18:46
Kitap kafe açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Selimiye Meydanı’nda bir kafesini kitap kafeye dönüştüren Edirne Belediyesi, ilk kitap kafesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde Edirne Belediye bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Açılış kurdelesini bugün CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, ilçe belediye başkanları ve Edirneli yazarlar birlikte kesti. Başkan Akın, açılışa katılan küçük çocuğa Nutuk hediye etti.

“İLK SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ”

Akın, açılış konuşmasında şunları kaydetti:

“Göreve başladığım andan itibaren yoğun bir şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bugün de ilk açılışımızı yapacağız. Bu benim için çok anlamlı. İlk açılışımızın da bir kitap kafe olması aslında seçim döneminde de taahhüt ettiğimiz üzere… Ne dedik; ‘Edirne kültürüyle doğasıyla her şeyiyle yaşayan bir şehir olacak.’ Biz bu anlamda gençlerimizin, bütün Edirneli hemşehrilerimizin kültürle buluşmasını, onlara bu konuda teşvik etmek, onlara bu anlamda alan yaratmak için mücadele edeceğimizin sözünü vermiştik. Bugün de aslında ilk sözümüzü tutuyoruz.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.