DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343730,68%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Köroğlu’ndan Başkan Gürkan’a tepki

Köroğlu’ndan Başkan Gürkan’a tepki

Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın adaylık açıklamasında yaptığı konuşmada sosyal medyadan kendisini eleştiren vatandaşlara yönelik ‘Cahil ve art niyetli’ şeklindeki sözlerine tepki gösterdi. Köroğlu, “Recep Gürkan’ın sarf ettiği sözleri aynen kendisine iade ediyoruz. Yaşanan gerçekler apaçık ortadayken vatandaşının eleştirilerini bile kabul edemeyen bir insan bizim için yok hükmündedir” dedi.

ABONE OL
29 Kasım 2023 15:37
Köroğlu’ndan Başkan Gürkan’a tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu yaptığı yazılı açıklamada, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın CHP parti binası önünde adaylık açıklaması sırasında kendisine yönelik eleştirilerle ilgili sarf ettiği sözlere tepki gösterdi. Kentteki içme suyunun rengindeki bulanıklık konusunda vatandaşların eleştirilerine Gürkan’ın “Suyumuzun kalitesinde hiçbir sıkıntı yok. Aşırı yağışlardan dolayı bilmeyen cahillere, art niyetli olanlara anlatıyorum, safiyetle soran vatandaşlara değil” şeklindeki söylemine tepki gösteren Köroğlu, sarf edilen sözleri Gürkan’ın kendisine iade ettiğini belirtti. Köroğlu açıklamasında şunları kaydetti:

“Edirne Belediye Başkanlığını yürüten Recep Gürkan’ın Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıklamasında yaptığı konuşmada sarf ettiği sözleri, eleştiri kabul etmez tavırlarını aynen kendisine iade ediyoruz. Siyasetin ve seçilmişlerin sadece ama sadece hizmet gayesi gütmeleri gerekliliğini kendisine hatırlarız. Recep Gürkan’ın, kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olan CHP’ye gerek fikren gerekse siyaseten tamamen ters düştüğünü üzülerek tüm Edirne halkına hatırlatmak isteriz. 2 dönemdir yürüttüğü başkanlığında Serhat şehri Edirne’miz, hizmet adına aldığı bitmeyen altyapı işleri ve tamamen ranta boğulmuş betona gömülmüş nefes alamayan bir şehir görünümündedir. Bu yaşanan gerçekler apaçık ortadayken vatandaşının eleştirilerini bile kabul edemeyen bir insan bizim için yok hükmündedir. Yüce rabbimizden dileğimiz halk için çalışacak hak yemeyecek adayların bu yarışta olmasıdır.”  Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.