DOLAR 32,2426 -0.01%
EURO 34,8220 -0.1%
ALTIN 2.447,720,64
BITCOIN 1954918-2,88%
Edirne
17°

KAPALI

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kurum’dan Edirne’ye hizmet mesajı

Kurum’dan Edirne’ye hizmet mesajı

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Edirne İl Başkanı Edirneli İş İnsanı Oğuz Kurum, Edirne Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti.

ABONE OL
27 Nisan 2024 23:02
Kurum’dan Edirne’ye hizmet mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tarık Eryonar ve muhabirleriyle sohbet eden ve sorularını yanıtlayan Kurum, Edirne için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Kentin sorunları ve çözüm noktasında Ankara temasları gerçekleştirdiğini ifade eden Kurum, Edirne’ye hizmet için vücudunu taşın altına koyacağını ifade etti.

Kurum, derneğin faaliyetlerinden bahsederek, “Edirne sevdalısı bir kardeşiniz bir iş insanı olarak bu şehirde üretmekten, bu şehirde istihdam oluşturmaktan ve Edirne’ye hizmet etmekten her zaman onur duyduk. Bir taraftan ticari çalışmalarımızı yürütürken diğer taraftan şehrimiz ve ülkemiz için neler yapabiliriz, her zaman bunun araştırmasını yaptık. TÜMKiAD bütünleştiren, her türlü ayrımcılığı reddeden, vatan ve bayrağı kırmızı çizgi edinmiş devletçi bir sivil toplum çatısıdır. En nihayetinde ardımızda güzel izler, güzel isimler ve güzel anılar bırakalım. Ben Edirne için elimi değil taşın altına vücudumu koymaya hazırım” dedi. Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.