Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Kırklar Tiyatrosu tarafından usta yazar Aziz Nesin’in eserinden uyarlanan “Yaşasın Kavuniçi” adlı tiyatro oyunu 27 Haziran’da ilçe halkına ücretsiz olarak sahnelenecek.
Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde Başkanı Zafer Sezgin Geldi öncülüğünde kültür, sanat etkinlikleri devam ediyor. İlçe halkı bu kez tiyatro ile buluşacak.
27 Haziran 2026 Cumartesi günü saat 21.00’de, Lalapaşa Belediyesi Düğün Salonu’nda, Kırklar Tiyatrosu tarafından usta yazar Aziz Nesin’in eserinden uyarlanan “Yaşasın Kavuniçi” adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.
Haber Tunara Eryonar
GÜNDEM
19 Haziran 2026GÜNDEM
19 Haziran 2026GÜNDEM
19 Haziran 2026GÜNDEM
19 Haziran 2026GÜNDEM
19 Haziran 2026GÜNDEM
19 Haziran 2026GÜNDEM
19 Haziran 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.