Edirne’de limonata yüklü TIR’da çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Avrupa Otoyolu’nda Archıl Gobadze’nin kullandığı Gürcistan plakalı TIR’ın dorse kısmındaki lastik, Kapıkule Sınır Kapısı yoluna bir kilometre kala seyir halindeyken alev aldı.
Alevleri fark eden sürücü, TIR’ı yolun kenarına park ederek dorse ile çekiciyi ayırdı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis, jandarma, sağlık ve Karayolları ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Limonata yüklü TIR’ın dorsesi yanarak kullanılamaz hale geldi. (aa)
GÜNDEM
8 gün önceGÜNDEM
18 Mart 2025GÜNDEM
18 Mart 2025GÜNDEM
18 Mart 2025GÜNDEM
18 Mart 2025GÜNDEM
18 Mart 2025GÜNDEM
18 Mart 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.