Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Tunçyürek, “Mesleğin zorluklarına rağmen, tarafsızlık ve bağımsızlık ilkelerinden ödün vermeyen tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, açıklamasında şunlara yer verdi:
“Basın, halkın doğru bilgiye ulaşmasında ve demokratik bir toplumun inşasında önemli bir görev üstlenir. Fedakârca çalışan gazeteciler, mesleklerini icra ederken toplumun sesini duyurur, düşüncelerin özgürce ifade edilmesini sağlar ve gerçeklerin ortaya çıkmasında en büyük güvencemizdir.
Mesleğin zorluklarına rağmen, tarafsızlık ve bağımsızlık ilkelerinden ödün vermeyen tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Büyük bir özveriyle çalışan gazetecilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” Haber Merkezi
GÜNDEM
10 gün önceGÜNDEM
17 Ocak 2025GÜNDEM
17 Ocak 2025GÜNDEM
17 Ocak 2025GÜNDEM
17 Ocak 2025GÜNDEM
17 Ocak 2025GÜNDEM
17 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.