DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP sahaya indi

MHP sahaya indi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmaları kapsamında tam kadro sahaya inerek Belediye Başkan adayı ve adaylarının çalışmalarına destek verdi. MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Meriç Küplü ve İpsala’da adayları yalnız bırakmadı.

ABONE OL
23 Ocak 2024 16:08
MHP sahaya indi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu yaptığı açıklamada saha ziyaretlerinin devam ettiğini belirterek, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin ve Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda Saha ziyaretlerimiz hızla devam ediyor. Gittiğimiz her ilçemizde, beldemizde, köyümüzde, mahallemizde Genel Başkanımıza olan büyük güven ve ilgi gücümüze güç katıyor. Tüm kadrolarımız ile Edirne’nin her yerinde çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz. Teşkilatın saati ve günü olmaz. Hafta sonu, gece ve gündüz çalışan il yöneticilerimin her birine teşekkür ediyorum. Birliklerinin ve beraberliklerinin daim olmasını diliyorum. Aday ve aday adaylarımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum ve hepsine çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diliyorum” dedi. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.