DOLAR 32,3908 -0.13%
EURO 34,7694 -0.23%
ALTIN 2.430,06-0,19
BITCOIN 20564380,12%
Edirne
13°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MHP’den şehit ailesine ziyaret

MHP’den şehit ailesine ziyaret

MHP İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Edirneli şehit Polis Nefize Çetin Özsoy’un ailesini ziyaret etti. İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Şehitler Haftası dolayısıyla şehit Özsoy’un ailesini ziyaret ettiklerini belirterek, “Allah şehitlerimizin ailelerinin ömürlerini bereketli kılsın. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.

ABONE OL
17 Nisan 2024 10:03
MHP’den şehit ailesine ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Tokluoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirneli şehit Polis Nefize Çetin Özsoy’un ailesini ve İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’u ziyaret etti.

Polis Haftası ve Şehitler Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklama yapan MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu, “Bayrağa sarılıp yatan Anadolu’yu öz vatan yapan kahraman şehitlerimizin emanetleri başımız üstünde. 14-20 Nisan Şehitler Haftası’nda şehitlerimizin aziz emanetleri olan ailelerine konuk olduk. Allah şehitlerimizin ailelerinin ömürlerini bereketli kılsın. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Emanetlerine canımız pahasına sahip çıkacağız. Alparslan’dan Mustafa Kemal Atatürk’e bütün gazi ve şehitlerimizi saygı rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.

Şehit Özsoy’un babası Süleyman Çetin de ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirtti.

 Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.