DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22410600,84%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milletvekili Akalın, köy okullarını sordu

Milletvekili Akalın, köy okullarını sordu

İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, Milli Eğitim Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde kapanan köy okullarını gündeme getirdi. Milletvekili Akalın, Bakan Tekin’e “Kapanan köy okullarını yeniden açacak mısınız? Bakanlığınızın planları arasında bölgemize Tarım Meslek Lisesi açmak var mıdır? Edirne’deki mevcut okulların yetersiz dersliklerinin tamamlanması için bir çalışmanız bulunmakta mıdır?” sorularını yöneltti.

ABONE OL
15 Kasım 2023 10:47
Milletvekili Akalın, köy okullarını sordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, Milli Eğitim Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde söz alarak köy okullarının kapatılmasının tarım faaliyetlerini olumsuz etkilediğini ifade etti. Trakya’nın tarım bölgesi olduğunu söyleyen Akalın, “Edirne başta olmak üzere ve Trakya Bölgesi, hepimizin malumu olduğu üzere bir tarım bölgesidir. Kapanan köy okullarının, bölgemizin Tarım Meslek Lisesi ihtiyacını ve mevcut okullarımızın durumunu da göz önünde bulundurursak Milli Eğitim Bakanlığı Bütçe Görüşmelerinde Kapanan Köy okulları ve Trakya Bölgesinde Tarım-Eğitim ilişkisine dair Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e sorumuz; Kapanan köy okullarını yeniden açacak mısınız? Bakanlığınızın planlar arasında bölgemize Tarım Meslek Lisesi açmak var mıdır? Edirne’deki mevcut okulların yetersiz dersliklerinin tamamlanması için bir çalışmanız bulunmakta mıdır?” şeklinde konuştu.

Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.