DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22378422,67%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milletvekili Ün’den 10 Kasım mesajı

Milletvekili Ün’den 10 Kasım mesajı

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’nci yılı nedeniyle mesaj yayımladı. Ün, “Bütün eserlerini sonsuza kadar yaşatacağımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hasret, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

ABONE OL
9 Kasım 2023 11:24
Milletvekili Ün’den 10 Kasım mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milletvekili Ediz Ün, mesajında şunları kaydetti:

“85 yıl önce, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bedenen sonsuzluğa uğurladık. Aradan geçen yıllar O’nun fikren sonsuza kadar, her geçen yıl biraz daha büyüyerek yaşadığının ispatı olmuştur.

10 Kasım’lar bizim için buruk günlerdir. Ama asla yas günleri değildir. Fikirleri her geçen yıl büyüyen, öngörüleri gerçekleşen, saygınlığı bütün dünyada sürekli artan bir büyük önderin arkasından yas tutulmaz ancak yolundan yürünür. Ne mutlu bizlere ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bir liderimiz var ve hiç sapmadan O’nun yolundan yürüyoruz.

Dünya’da 20’inci yüzyılın ilk yarısında yaşamış ve hala fikirleriyle yaşayan başka bir lider yoktur. Milyonların akın akın, gönüllerinden koparak sel gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret etmesi eşi benzeri olmayan bir olaydır. Bu milletin her ferdi Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve O’nun bu ülke için yaptıkları çok iyi biliyor. Bu nedenle yaşlısı, genci, 7’den 77’ye her kesimden insan Atatürk’e bağlılığını ve saygısını göstermekten çekinmiyor.

Ulu Önderimizin bütün yaşamını bir devrimcinin güncesidir. Bize düşen görev artık bedenen aramızda olmasa da O’nun yolunda yürüyerek bu günceye yeni yazılar yazmaktır. Dünya’da, yakın coğrafyamızda, ülkemizde olan olaylara bakınca bu kolay bir iş değil, ülkemizi yaşatmak için zorunlu bir görevdir.

Bütün eserlerini sonsuza kadar yaşatacağımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hasret, minnet ve şükranla anıyoruz. Düşünceleri düşüncemiz, devrimleri karanlıkta meşalelerimizdir. Hiçbir karanlık milletimizin Atatürk sevgisini örtmez. Karanlıklar geldikleri gibi gider, geriye bağımsızlık ateşinin aydınlığı kalır, bir de “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” adı.” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.