Edirne Valisi Yunus Sezer ile Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler, Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesini ziyaret ederek, öğrencilerin tasarladığı Pehli1 adlı elektrikli aracı inceledi.
Pehlivan Team ve Trakya Roket Takımı öğrencilerinin tasarlayıp hemen hemen her parçasını bölüm atölyesinde elle ürettikleri Pehli1 adlı elektrikli aracı görüp inceleyen Sezer ve Hatipler, öğrenci ve öğretim elemanlarından yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Muzaffer Demir, Genel Sekreter İlyas İpek ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Ali Güleç’in de eşlik ettiği bu görüşme sonrasında Makine Mühendisliği Bölümünün diğer atölyelerini de gezen Vali Yunus Sezer ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler, öğrencilerin üzerinde çalıştıkları birbirinden farklı tasarımlar hakkında da bilgi aldı. Ziyarette toplumun yararına olacak teknolojik buluş ve çalışmalara tam destek sözü verildi.
Haber Merkezi
GÜNDEM
15 gün önceGÜNDEM
10 Temmuz 2025GÜNDEM
10 Temmuz 2025GÜNDEM
10 Temmuz 2025GÜNDEM
10 Temmuz 2025GÜNDEM
10 Temmuz 2025GÜNDEM
10 Temmuz 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.