evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18495641,02%
Edirne
27°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘Canla başla çalışacağız’

‘Canla başla çalışacağız’

İYİ Parti Edirne Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanlığı 1. Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Akalın, 1. Bölge Koordinatör Yardımcısı Salih Tuncaytok ile birlikte Lüleburgaz'da toplantı gerçekleştirdi. Kırklareli İl Başkanı Volkan Akman ve Lüleburgaz İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde, bölge ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkan adayları ve aday adaylarıyla bir araya gelen Akalın, yerel seçimlere dair stratejik planlamalar ve fikir alışverişinde bulundu.

ABONE OL
17 Ocak 2024 10:32
‘Canla başla çalışacağız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL





Prof. Dr. Mehmet Akalın, toplantıda, İYİ Parti’nin yerel yönetimlerdeki vizyonunu ve Lüleburgaz için özel olarak hazırlanan projeleri aktardı. Yerel seçim sürecine yönelik görüş ve önerilerin dinlendiği bu toplantıda, İYİ Parti’nin Lüleburgaz’da rekor oy hedefi ve halka hizmet etme arzusu vurgulandı. Akalın, “Lüleburgaz’da belediyecilik nasıl olmalı, tüm Lüleburgazlılar görecek. İYİ Parti olarak, halkımıza en iyi hizmeti sunmak için canla başla çalışacağız” dedi.
Toplantının birlik ve beraberlik ruhu içinde geçtiğini belirten Akalın, “Lüleburgaz için birlik ve beraberliğin, hizmet ve kalitenin ön planda olacağı bir dönem başlatıyoruz. Lüleburgaz’ı adım adım gezerek, her vatandaşımızın sesine kulak vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP