evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18401700,33%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Edirne’nin değişme zamanı geldi”

“Edirne’nin değişme zamanı geldi”

Bir süredir Kızılay Edirne Şube Başkanlığı görevini yürüten Kadir Çakay, 31 Mart 2024’te yapılacak seçimde, AK Parti Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı. Çakay, "Edirne'nin değişme zamanı geldi" dedi.

ABONE OL
16 Kasım 2023 17:03
“Edirne’nin değişme zamanı geldi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin tanınmış simalarından bir süredir Kızılay Edirne Şube Başkanlığı görevini yürüten iş insanı Kadir Çakay, AK Parti Edirne İl Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasında Edirne Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rasim Özcan, Çakay’ın partiye uzun yıllardır birçok konuda destek olduğunu dile getirdi.

AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Avukat Erdi Ertek, Çakay’ın aday adaylığı sürecinde hiçbir eksik evrakı olmadığını dile getirerek başvurusunu kabul ettiklerini ve sürecin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Partiye uzun yıllardır çeşitli çalışmalarla destek verdiğini dile getiren Çakay,  partililere ve basın mensuplarına kendini tanıtarak yürüttüğü çalışmalara değindi. 

2004 yılından itibaren Ak Parti bünyesinde yer aldığını dile getiren Kadir Çakay, “Siyasete Anavatan Partisi de gençlik kolları başkanlığıyla başladım. 2002 yılında Anavatan Partisi Edirne ikinci sıra milletvekili adayı oldum. O benim için siyasi anlamda çok güzel bir tecrübe oldu. 2004 yılında AK Parti’ye üye olduk, AK Parti saflarına katıldım ve o dönem 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday adayı oldum. Sene 2024, tam yirmi sene. Bu yirmi sene içerisinde 2004’te aday olduğumda kendimde gördüğüm eksiklikleri yirmi yıldır çalışarak, geliştirerek bugünlere hazırladım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ‘yaparsa AK Parti yapar, AK Parti yaptı’ dedirtmek için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan belediye seçimlerinde AK Parti’den belediye başkanlığını adaylığımı açıklıyorum. Bu çıktığım yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz. Ben son söz olarak Edirne’nin değişme zamanı geldi diyorum.” İfadelerini kullandı. Çakay açıklamasının ardından kalabalıktan uzun süre alkış aldı.

AK Parti’de yerel seçimler için aday adaylığı başvuruları 22 Kasım’a kadar devam edecek.

Programa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rasim Özgün, AK Parti Edirne Belediye Başkan aday adayı Önder Özcan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Avukat Erdi Ertek ve partililer katıldı.

Haber Ogün Kurkan

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP