evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18491241,01%
Edirne
27°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mesaj attı ama listede adı yok

Mesaj attı ama listede adı yok

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Recep Zıpkınkurt’un, CHP’den Edirne Belediye Başkan Aday Adayı olmadığını söyledi.

ABONE OL
2 Ocak 2024 15:38
Mesaj attı ama listede adı yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahraman, CHP eski Merkez İlçe Başkanı Harika Taybıllı’nın Genel Merkeze başvurusu ile birlikte CHP’den Edirne Belediye Başkan Aday Adayı sayısının 9 olduğunu açıkladı. CHP Genel Merkez Yerel Seçim listesinde Zıpkınkurt’un isminin olmadığını ifade eden Kahraman, CHP Edirne İlçe Başkanlığı dışında yapılan başvuruları, Edirne CHP örgütünün kabul etmeyeceğini dile getirdi.

“ADAY ADAYI SAYISI 9”

Kahraman, şunları kaydetti:

“Aday belirleme süreci devam ediyor. 5 ilçemiz kaldı. 5 ilçenin de tamamı birkaç hafta içinde açıklanacak. Sizlerin yapmış olduğu haberlerde aday adayı sayımızın 10 olduğu, gazetelerde çıktı. Ancak çok net bir şekilde söyleyebilirim. Örgüte başvuru yapan, örgüte Aralık ayının 5’ine kadar başvuru yapan 8 aday adayımız var. Onun haricinde örgütü kale almadan, örgütün üzerine basarak hiçbir şekilde Merkez İlçemize bir bildiri yapmadan bir aday adayımız da Genel Merkeze başvuru yapmıştır, 21 Aralık’ta… Onun haricinde aday adayımız yoktur. Yılbaşında mesajlar çekilmişti. Recep Zıpkınkurt’ta mesaj çekmişti. Zıpkınkurt kesinlikle bizim partimizin sitesinde görebileceğiniz gibi hiçbir şekilde aday adaylığı söz konusu değildir. 8 aday adayımız buraya başvurmuştur. Örgütün de kabulleneceği, örgütün üzerine basmadan, buraya başvurumuz 8’dir.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP