DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Recep Gürkan amorf yapıları hedef gösterdi

Recep Gürkan amorf yapıları hedef gösterdi

Müşteki sanık sıfatıyla yargılandığı şantaj ve darp davasından beraat eden Edirne önceki dönem Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Şantaj" suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası alan şikayetçi Şükrü Benli'ye yardım edenlere dava açacağını söyledi.

ABONE OL
13 Mayıs 2024 15:22
Recep Gürkan amorf yapıları hedef gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gürkan, bugün düzenlediği basın toplantısında, Benli’nin Bulgaristan’da kaçak yaşadığını, kendisine amorf yapılarla kurulan ilişkiler üzerinden algı operasyonu yapmaya çalıştıklarını dile getirdi. Gürkan, beraat dava sonucunu bazı kişilere göndereceğin ifade etti.

“MİRAS OLARAK GELECEKLERİNE BIRAKSINLAR”

Gürkan, şunları kaydetti:

“Şahsım Bulgaristan’da yıllardır kaçak yaşayan, yıllardır Türk adaletinden kaçıp Türk adaletine ve Türk mahkemelerine güvenmeyen ve yıllardır oradan çeşitli şekillerde, daha çok politik nedenlerle bana düşman olan amorf yapılarla kurduğu ilişkiler üzerinden burada bir algı operasyonu yapmaya çalıştılar. Türk adaletinin verdiği bu karar hepsine bir ders oldu. Ben bu kararı ben şimdi hepsine posta ile yollayacağım. O amorf yapılara, omurgasızlara, kişiliksizlere, kimliksizlere bu kararı hepsine yollayacağım. Alsınlar, nasıl ki o kişiye buradan sucuklar, peynirler yolluyorlardı, beslenmesine yardım ediyorlardı. Niçin? Bana saldırdığı için onu tutmaya çalışıyorlardı. Onlara da bu tarih, sadece kendilerine değil, torunlarına da yetecek bir miras olarak geleceklerine bıraksınlar.

“EDİRNELİLER BUNLARIN YÜZÜNE BAKMIYOR”

5 yıldır adalete olan saygım, masumiyet karinesine olan inancım nedeniyle konuşmadım, açıklama yapmadım. Bundan sonra konuşacağım. O kişilerle ilgili, benimle ilgili, ‘47 yıl ceza alacak. Yandı, bitti. Hapislerde çürüyerek’ diyenlerin hepsine de yine hukuk önünde yine Türk mahkemelerine güvenerek bütün ceza davalarını da açacağım. Sadece tazminat davası değil, tüm ceza davalarını açacağım. Edirne’de sokağa çıkmaya yüzü olmayanların, olmaması gerekenlerin, insanlıktan nasibini almayanların sattıkları gıda maddeleri kadar omurgasız, kemiksiz olduklarını bütün Edirneliler görmüş oldu. Bu utanmaz insanlar, ahlak, karakter yoksunu insanlar, şimdi yapmaları gereken tek şey var. Bulgaristan’da kaçak yaşayan dava arkadaşlarının yanına gidip Edirnelileri kendilerini görme utancından kurtarmaları gerekiyor. Çünkü Edirneliler bunların yüzüne bakmıyor.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP