Trakya Üniversitesi (TÜ) Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali İhsan Meşe, rektör danışmanlığına atandı.
T.Ü’den yapılan açıklamaya göre; kariyer planlamasına ilişkin olarak yürütülecek faaliyetlerin koordinasyonu ile Trakya Üniversiteler Birliği çalışmaları kapsamında hayata geçirilecek faaliyetlerde bilgi ve tecrübelerinden yararlanılmak üzere Doç. Dr. Ali İhsan Meşe, 2547 sayılı Kanun’un 51. maddesi uyarınca rektör danışmanlığı görevine atandığı bildirildi.
Doç. Dr. Ali İhsan Meşe kimdir?
Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümünden 2001 yılında mezun olan Doç. Dr. Ali İhsan Meşe, aynı yıl araştırma görevlisi, 2011 yılında yardımcı doçent, 2021 yılında ise doçent olmuştur. 2018-2020 yılları arasında Trakya Üniversiteler Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Meşe, 2020 ve 2023 yıllarında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Trakya Kariyer Fuarlarında koordinatör olarak görev almıştır.
Doç. Dr. Ali İhsan Meşe, Rektör Danışmanlığının yanı sıra Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü ile Sınav Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevlerini de sürdürmektedir.
Haber Merkezi
GÜNDEM
12 Mayıs 2025GÜNDEM
12 Mayıs 2025GÜNDEM
12 Mayıs 2025GÜNDEM
12 Mayıs 2025GÜNDEM
12 Mayıs 2025GÜNDEM
12 Mayıs 2025GÜNDEM
12 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.