DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22410600,84%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Partisi’nden kurtuluş mesajı

Saadet Partisi’nden kurtuluş mesajı

Saadet Partisi İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Edirne’nin Kurtuluşunun 101’nci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Tekin, “25 Kasım 1922'de düşman işgalinden kurtularak Misak-ı Milli sınırlarına dâhil edilen Şehirler Sultanı Edirne’mizin kurtuluşunun üzerinden 101 yıl geçti!  Din, vatan ve namusu için hiçbir zaman canını dahi esirgemeyen şehit ve gazilerimizi Edirne’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünde bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, Allah’tan mekânlarının cennet olmasını diliyorum” dedi.

ABONE OL
24 Kasım 2023 12:52
Saadet Partisi’nden kurtuluş mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Av. Tekin mesajında, “Millet olarak şunu asla unutmamalıyız ki tarih, ders alınmazsa tekrar edermiş! Bugün de çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Ülkemiz ve bölgemiz üzerine oynanan oyunlar devam ediyor! Hak, Hukuk, Adalet tanımayanların kötü emelleri son bulmuş değil. Dünkü fiili işgallerin yerini bugün siyasi, ahlaki ekonomik ve kültürel işgaller, terör olayları almaktadır. Atalarımız ne demiş; ‘Su uyur düşman uyumaz’!  Saadet Partisi olarak bunun için yarım asrı aşkın bir zamandır maddi ve manevi kalkınmanın birlikte yürütülmesinin önemi üzerinde durduk ve duruyoruz! Çünkü tek kanatlı kuş uçmaz! Biz, her şeyin yolunda olması için yarım asırdır ‘önce ahlak ve maneviyat’ diyoruz! Liyakat, Adalet ve Dürüstlük diyoruz! Bunlar olmadıkça gerçek kurtuluş olmaz. Bu duygu ve düşüncelerle Edirne’mizin 101. Kurtuluş yılını kutlar, geleceğimizin huzur ve barış içinde olmasını dilerim” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.