DOLAR 32,3439 -0.05%
EURO 34,8835 0.24%
ALTIN 2.376,03-0,85
BITCOIN 19914775,09%
Edirne
18°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Saros Körfezi masaya yatırıldı

Saros Körfezi masaya yatırıldı

Edirne Valisi Yunus Sezer, amaçlarının Saros Körfezinin marka değerini arttıracak model ortaya koymak olduğunu söyledi. Saros Körfezi Master Plan toplantısında konuşan Sezer, “Sahillerin tamamında Kaymakamlıklar ve Belediyeler ortak bir sistem kursunlar. Buradaki amacımız para kazanmak değil tamamen düzgün bir işletme modeli ortaya koymaktır” dedi.

ABONE OL
20 Nisan 2024 11:05
Saros Körfezi masaya yatırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saros Körfezi  Master Plan Toplantısı Edirne Valiliği toplantı salonunda Vali Yunus Sezer başkanlığında yapıldı. Vali Sezer, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve diğer paydaş kurum temsilcilerinin katıldığı toplantıda yaptığı açıklamada, “Saros körfezindeki yetki karmaşasını sona erdirecek bir yönetim planı oluşturmak istiyoruz. Burada Kaymakamlıklar ve Belediyelerin ortak çalışması gerekiyor. Sahillerin tamamında Kaymakamlıklar ve Belediyeler ortak bir sistem kursunlar. Buradaki amacımız para kazanmak değil tamamen düzgün bir işletme modeli ortaya koymaktır. Saros körfezinin marka ve kalite değerini yukarıya doğru çıkartmak istiyoruz.  Bu alanda alt yapı sorunu olmayan yetki karmaşasından kurtulmuş, güvenliği, elektrikten suyuna kadar, sosyal alanlarına kadar tamamen planlanmış bir yapıyı kurmak ve sezona hazırlamak için çalışıyoruz” dedi. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.