DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20393715,79%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Selvi Tava Ciğer’den bir şube daha

Selvi Tava Ciğer’den bir şube daha

Selvi Tava Ciğer-Izgara salonu Edirne’de 2’nci şubesini açtı.

ABONE OL
22 Nisan 2024 16:30
Selvi Tava Ciğer’den bir şube daha
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Mahallesi Kuvayı Milliye Bulvarı üzerinde açılan Selvi Tava Ciğer-Izgara salonu, 2’nci şubesiyle yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek. Eşsiz tava ciğer ve ızgara lezzetleriyle konuklarından tam puan alan Selvi Tava Ciğer-Izgara salonu, yeni şubesiyle kaliteli hizmetine devam edecek. Necmettin Kalyoncu ve Bülent İlhan’ın işletmeciliğini üstlendiği Selvi Tava Ciğer-Izgara salonu, yeni yerleşim bölgesinde konuklarını bekliyor. Selvi Tava Ciğer-Izgara salonun, Margi Outlet’te de bir şubesi bulunuyor.

Açılışa Edirne Valisi Yunus Sezer, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, Trakya Üniversitesi Rektörü Erhan Tabakoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini Edirne Valisi Yunus Sezer ve protokol üyeleri birlikte kesti. Vali Sezer, yeni açılan iş yerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Sezer, kentte gelen turist sayısının her geçen gün arttığını, kaliteli işletme sayısının da artması gerektiğini ifade etti.

İşletme sahibi Necmettin Kalyoncu da, 2’nci şubelerinin Edirne’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.