DOLAR 32,2250 0.06%
EURO 35,3560 0.28%
ALTIN 2.507,280,28
BITCOIN 2135784-1,07%
Edirne
20°

KAPALI

03:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Suçlu Edirne Belediyesidir!’

‘Suçlu Edirne Belediyesidir!’

İYİ Parti Edirne eski İl Başkanı Ekrem Demir, Edirne’nin şehir şebeke suyunun bulanık renkte akması ve sabotaj iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı suçladı. Demir, “Edirne Belediye Başkanı hem suçlu hem güçlü moduna yatarak kendini mağdur göstermeye çalışmaktadır. Bu işlerin sorumlusu Edirne Belediyesidir. Bir kusur ve ihmal varsa Edirne Belediyesinindir” dedi.

ABONE OL
2 Aralık 2023 14:02
‘Suçlu Edirne Belediyesidir!’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Edirne eski İl Başkanı Ekrem Demir, yaptığı yazılı basın açıklamasında Kayalıköy Barajı’ndan sağlanan içme suyu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın sabotaj yapıldığı iddialarına ilişkin açıklamasında Edirne Belediyesini ve Başkan Gürkan’ı suçladı. Demir açıklamasında, yaklaşık altı senedir Edirne’nin içme suyunun Kayalıköy Barajı’ndan alındığını, su alma yapısının yerini DSİ yetkilileri dışında az kişinin bildiğini belirterek, “Bilen insanlardan da sabotajcı ve vatan haini, millet düşmanı çıkmayacağını biliyorum” ifadelerini kullandı.

Demir açıklamasında şunları kaydetti:

“Edirne Belediye Başkanı Gürkan, kendi iş bilmezliğini ve hatalarını sağa sola çamur atarak kendini kurtarmaya çalışmaktadır. Su alma yapısından, su direk şebekeye basılmaz. Önce arıtmaya, oradan da depoya, depodan da şebekeye verilir. Şebekeye verilen su artık içilebilir sudur. Halkın kullanımına arz edilen su halk sağlığı için her zamanki kontrollerle şehrin muhtelif yerlerinden su alınır, alınan su kontrol gönderilir. Bir sorun varsa her durumda tedbir alınır. Bu işlerin sorumlusu Edirne Belediyesi’dir. Bir kusur ve ihmal varsa Edirne Belediyesi’nindir.

‘BAŞKAN GÜRKAN KENDİNİ MAĞDUR GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR’

Edirne Belediye Başkanı “hem suçlu hem güçlü” moduna yatarak kendini mağdur göstermeye çalışmaktadır. Aklınca hemşerilerimizi kandırarak demagoji yapmaktadır. Eğer su alma yatağında veya borusunda sorun varsa bir seneyi aşkın sular çamur akıyor, kimse oraya gitmedi mi? Edirne Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü ne iş yapar? Hemşerilerimizin bunca şikayetine rağmen Edirne’miz de ne oluyor? diyerek kimse gitmediyse bu vurdum duymazlık kimin suçudur? Suç senindir Recep Gürkan.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP