DOLAR 32,2143 -0.11%
EURO 34,8598 0.03%
ALTIN 2.408,190,01
BITCOIN 2048816-0,63%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

T.Ü. yönetimi konferansa katıldı

T.Ü. yönetimi konferansa katıldı

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen 2024 Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’na katıldı.

ABONE OL
26 Nisan 2024 13:59
T.Ü. yönetimi konferansa katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Itri Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferans açılış konuşmaları ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından Trakya Üniversitesinin de içerisinde bulunduğu 30 üniversiteye “Kurumsal Akreditasyon Belgesi” takdim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu Trakya Üniversitesinin Kurumsal Akreditasyon Belgesi’ni, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’ın elinden aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Rektör Tabakoğlu, “Göreve geldiğimizden itibaren üniversitemizin kalite standartlarını yükseltmek için büyük bir özveri ile çalışmalarımızı sürdürdük. Ve bunun sonucunda da bu belgeye almayı başaran 30 üniversite içerisinde yer aldık. Tabii bu başarı zorlu bir yolculuğun sonunda geldi. Ama Trakya Üniversitesi ailesi olarak biz buna inandık, çalıştık ve başardık. Kurum olarak artık kalite bilinci oturmuş bir üniversiteyiz. Bu nedenle bundan sonraki süreçlerimizde de kalite yolcuğumuz hız kesmeden devam edecektir. Bu sürece katkı sunan Trakya Üniversitesinin tüm fertlerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.