DOLAR 32,2670 0.06%
EURO 34,7299 0.12%
ALTIN 2.399,000,25
BITCOIN 1984976-1,21%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tarımsal Üretim Planlaması toplantısı yapıldı

Tarımsal Üretim Planlaması toplantısı yapıldı

Edirne’de Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tarımsal üretimi planlamak ve verimliliği attırarak tarımsal üretimi gelişmek amacıyla Tarımsal Üretim Planlama Toplantısı gerçekleştirildi. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya katılan bakanlık yetkilileri, ekilemeyen arazilerin üretime kazandırılması, tarımsal üretim yapılan tüm alanların kayıt altına alınması, su merkezli tarım yapılması konularında sunumlar gerçekleştirdi.

ABONE OL
27 Nisan 2024 10:48
Tarımsal Üretim Planlaması toplantısı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Emre Gürçay, Strateji Geliştirme Başkanlığı Yönetim Bilgi Sistemleri ve İstatistik Daire Başkanı Abdullah Vural, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarımsal Üretim Planlama Koordinatörü Sebahattin Keskin, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tarım Havzaları Daire Başkanı Ergin Toprak, Balıkçılık ve Su ürünleri Genel Müdürlüğü Su Ür. Müh. Nadir Uslu, Edirne İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, Edirne ve Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü idarecileri ve bağlı kuruluşların yönetici ve personelleri katıldı.
Toplantıda Edirne İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, Edirne’nin tarımsal ve hayvansal üretimi hakkında bilgiler verdi.

Bakanlık yetkilileri tarafından yapılan sunumlarda tarımın gıda üretimi, gıda arz güvenliği ve ekonomik büyüme açısından önemli bir sektör olduğu, ekilemeyen arazilerin üretime kazandırılması, tarımsal üretim yapılan tüm alanların kayıt altına alınması, su merkezli tarım yapılması ve sözleşmeli üretimin yaygınlaştırılması gibi düzenlemeler hakkında bilgiler verildi. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.